В истински скандал с международен оттенък се превърна целувката, която Кубрат Пулев залепи на репортерката Джени Суши по време на интервю. Множество критики се появиха, след като клипът от интервюто беше пуснат в мрежата.

За няколко дни сагата лавинообразно доведе до спиране на лиценза на Кобрата в Калифорния и наемането на мастит адвокат от Суши. Глория Олред е водила дела на свои клиентки срещу Харви Уайнстийн, Бил Козби, Доналд Тръмп, Чарли Шийн, Еди Мърфи и Тайгър Уудс.

Дни след избухването на скандала в социалните мрежи настроението се обърна. За това допринесе и обяснението на Пулев, че Суши е била доста близка с хора от антуража му, била на партито след победата му. „Само ще кажа, че на партито в хотела ни въпросната журналистка дойде и се целува с още двама души. Видях поведението. Ако искат, да заведат иск. Има достатъчно свидетели, 14-15 бяхме там, свидетели.“ Това пък заяви по-малкият от братята Пулев – Тервел.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Потребителите на "Фейсбук" пък започнаха да споделят този клип, в който боецът Куентин Рампейн Джаксън стори почти невъзможното пред камерата....