Една от легендите на бокса Майк Тайсън шокира всички, появявайки се в инвалидна количка на летището в Маями, пораждайки нови страхове за здравето му. Само преди няколко седмици 56-годишният боксьор болезнено заяви, че „срокът му на годност изтича“.

Железния Майк позира в инвалидната количка за селфита с фенове и беше прекаран през терминала на международното летище в Маями.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Емблематичният боксьор в тежка категория страда от „пристъп на ишиас“, медицинско състояние, свързано с долната част на гърба, за което се казва, че е „стар проблем“. Той беше сниман с бастун миналия месец, въпреки че сега изглежда, че се нуждае от повече помощ за мобилността си, докато пътува. По-рано той е разкривал, че болката в гърба го е накарала да се откаже от бокса - и сериозно обостряне през 2020 година го остави в сълзи и прикован към леглото за две седмици.

„Това е просто професионален риск за спортист като Майк“, сподели близък до Тайсън пред TMZ.

През последните седмици легендата разкритикува услугата за стрийминг Hulu, която твърди, че е продуцирала сериал за живота му без негово съгласие и без да му предложи минимална компенсация.