Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се сдърпаха сериозно на кантара преди двубоя помежду им, който е в събота вечер. След случилото се и двамата обясниха какво е довело до напрежението помежду им. 

„Казах му, че съм готов да се бия и го уважавам. Той е олимпийски шампион и световен шампион и наистина го уважавам. Аз съм по-силен като боксьор и му казах, че утре ще го докажа. Той не хареса това. Реакцията му не ме изненада, беше нормално, той все още е световен шампион. Това е последния му ден като световен шампион. Утре ще има нов шампион. 

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Не се опитах да му вляза в главата. Просто исках да му кажа, че съм по-добър от него и утре ще покажа това на целия свят. Не го мразя, казал съм му четири или пет пъти, че го уважавам, но съм толкова гладен“, каза Пулев.

„Исках да го шибна в челюстта, но за съжаление трябва да почакам до утре. Знам го какъв е, а той се има за воин. Предупредих го да не позволява на лагера му „да го вдигат” толкова, защото сега наистина имат истински съперник. 

Когато опонентите ми излязат на ринга срещу мен, те са уверени, но след няколко рунда душата им е унищожена. Щом го видя между четирите сглобки, оттам насетне ми е ясно какво трябва да сторя”, гневен каза от своя страна Джошуа.