Англичаните не спират с мръсните номера преди съботния мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световните титли във версии WBA, WBO, IBF и IBO на свръхтежката категория за професионалния бокс. Британските медии започнаха да настройват своите сънародници срещу Кобрата, след като преди няколко дни от щаба на Ей Джей отказаха да допуснат български медии да отразят мача от мястото на събитието - „Уембли Арена“ в Лондон.

В специална публикация таблоидът „Сън“ публикува някои от скандалите, съпътстващи кариерата на Кобрата. Припомнят се обвиненията в сексуално посегателство и расистки коментари, направени от български боксьор. Пулев е описан като противоречива личност.

Доста подробно се разказва за скандала с Джени Суши в началото на 2019 г. Англичаните твърдят, че коментар на Кубрат Пулев за Антъни Джошуа е расистки. Те припомнят случай, в който българинът твърди, че единственото, с което Ей Джей е по-добър от него е, че има по-хубав тен. Британските таблоиди не пропускат да разкажат и за връзката на Кобрата с певицата Андреа, която ще го подкрепя в събота вечерта в залата в Лондон.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В същото време един от спаринг-партньорите на Джошуа направи коментар, който трябва да уплаши българския претендент за световните титли. Германецът Петер Кадиру, който има баланс 10:0 на професионалния ринг, беше част от специализирания лагер н Ей Джей в Шефилд.

„Джошуа е изключително подготвен за мача. Движи се добре. Правият му удар вече е по-бърз, а експлозивната му дясна ръка и крошетата са доста болезнени. Освен всичко друго, той е изключително концентриран върху мача и постоянно работи за минимизиране на грешките. Напълно съм сигурен, е Ей Джей ще нокаутира Пулев. Той е във върхова форма и на подходящите години, а Пулев от своя страна е на 39 г.“, обяви Кадиру.

Германският боксьор попадна в лагера на Джошуа чрез мениджъра Бернд Бонте, който преди години работеше с Владимир Кличко. Именно Бонте е този, който през 2014 г. кани Антъни Джошуа за спаринг-партньор на украинеца преди мача му с Кубрат Пулев.