Бутиковият клуб „Бедрум Бийч” в Слънчев бряг бе домакин на 43-тата гала вечер от поредицата „Максфайт”, която през последните години представя на феновете смесена файт карта с различни бойни стилове. Стотици станаха свидетели на девет срещи във формати ММА, К1 и професионален бокс.

Сред гостите на грандиозния боен спектакъл и този път бе олимпийският шампион, медалист от три олимпиади Армен Назарян, световният шампион по бокс от Милано 2009-та година и трикратен шампион на европейския съюз Детелин Далаклиев, световните шампиони по бойно самбо Росен и Румен Димитрови, бившият футболен национал Даниел Боримиров както и председателят на българската федерация по бокс и член на олимпийския комитет г-н Красимир Инински и Председателят на Българската конфедерация по кик бокс и муай тай г-н Галин Димов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

За постигнатите върхове в световния кикбокс и историческата победа в в “Glory” специален плакет от българската конфедерация по кикбокс и муай тай получи Стоян Копривленски. Боецът получи и грамота от „Максфайт” и чек за 10 хиляди лева от частен спонсор. Световният ни и четирикратен европейски шампион по муай тай при аматьорите има общо 11 победи на професионалния ринг - четири от които  в „Глори”. В своята професионална кариера той записа и две запомнящи се участия на ринга на “Maxfight“, а към настоящия момент е единствения българин подписал договор с „Глори“.

След две годишно прекъсване от професионалния ринг с победа се завърна бившия национален боксьор Младен Манев – Нинджата, който надигра в тежка категория в мач реванш бургазлията Милен Паунов. В друг боксов сблъсък, но в категория лека-тежка опитният Григор Саруханян победи в шеструднов мач друг бургазлия Таяр Мехмед. Третият боксов мач в категория супер-полусредна (до 71кг) очаквано завърши с победа за Здравко Попов.

Носителят на шампионския пояс на Максфайт в ММА Деян Топалски записа победа но в стил К1 над молдовеца Василе Боршевски. Лесна победа и 16-та по ред в професионалния ММА записа и европейският и световен вицешампион Валентин Бенишев. Бенишев до момента няма допусната загуба в своята професионална кариера. Победи постигнаха още още Драгомир Петров и Радослав Костов в К1,  Христо Христов и Владислав Кънчев в ММА. 

Ето всички резултати:
1.      К1– 67кг - Драгомир Петров - Чавдар Папарков -  победа със съдийско решение       

2.      Бокс - 71кг –  Здравко Попов  - Радослав Митев – с единодушно съдийско решение

3.      ММА - 70 кг - Адреано Георгиев –  Христо Христов – победа с ТКО във втората минута на първи рунд

4.      К1 –  81кг –  Йон Уреки  -  Радослав Костов – победа със съдийско решение  

5.      Бокс –  81кг -  Таяр Мехмед-Султана  –  Григор Саруханян  - единодушно съдийско решение      

6.      ММА -  77 кг -  Александру Ротари  -  Владислав Кънчев   - ТКО в 3:03мин на първи рунд

7.      Бокс -     +91кг -  Младен Манев-Нинджата -  Милен Паунов – единодушно съдийско решение         

8.      ММА –  70кг -  Даниел Роибу  - Валентин Бенишев  -  ТКО в първи рунд

9.      К1 –  85кг -  Васил Боршевши – Деян Топалски – съдийско решение