Поредна грандиозна гала вечер подготвя най-голямата у нас, най-устойчивата на Балканите през последните 11 години промоутърска организация „Максфайт“. Всъщност поредното издание на популярната марка ще се проведе за дванадесети път в амфитеатър Арена, в комплекс Арена край луксозното пристанище Марина Диневи в Свети Влас, както е по традиция всяко лято на 2 август. 

Денят е част от празника на домакините Динко и Йордан Диневи, които през годините показаха на аудиторията, че освен изкуство, класическа музика и фехтовка, обичат и бойните спортове. 

„Максфайт 44“ излиза с впечатляваща файт карта, като освен ММА, К1 и бокс, в това издание ще бъде включен и нов стил – max1. Три от мачовете в различни категории и формат пък ще бъдат в спор за шампионски пояс.

Участие в гала вечерта ще вземе основният претендент за шампионския пояс в категория до 93 кг Калоян Колев. Очаква се на ринга да се качат световните шампиони по кик бокс Атанас Божилов и Християн Корунчев, както и утвърденият столичен боец Деян Топалски. Сред имената гарантиращи висок адреналин е и самбистът Мариян Димитров.

За „Максфайт 44“ в Свети Влас отново се очаква присъствието на световно известни имена. През годините в амфитеатър Арена идваха знаменитости като Долф Лундгрен, Роб Камън и Снивън Сегал участвали в холивудски продукции. Също така топ имената в световния ММА и К1 Гилбърт Айвъл, Алистър Оверийм, Шони Картър, Осман Ягин, Забит Самедов, Джеф Лаудин-Джокера и Сергей Харитонов. Сред забележителните гости у нас бе и руският олигарх и президент на М1 Глобъл, както и личен мениджър на топ боеца в света Фьодор Емилианенко, Г-н Вадим Финкелщайн.