Британският вестник "Сън", който e приближен до промоутъра нa Антъни Джошуа - Еди Хърн, твърди, че преди да се състои мач между британеца и Уайлдър или Фюри, той ще изиграе три други двубоя. Третият от тях трябва да бъде срещу българската профи звезда Кубрат Пулев. 

Датата, на която ще се състои голямата битка, е в началото на 2020 г.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Изданието посочва, че Джошуа ще използва времето, докато се договори мач с Уайлдър или Фюри, да направи трите задължителни защити на поясите си във версиите IBF, WBА и WBO. Първият му съперник ще бъде Дилиан Уайт на 13 април на "Уембли", като датата и мястото вече са запазени. 

Удар по Кобрата, проваля се голямата му мечта

Самият Джошуа се надяваше на тази дата да се бие с Уайлдър, но няма как заради равенството му с Фюри. Затова ще пристъпи към резервния вариант с Уайт, който нокаутира Дерек Чисора само преди няколко дни и е задължителен претендент във версия WBO. 

След това ще проведе мача с Джарел Милър за защита на титлата си в WBA в края на 2019 г., като се очаква това да е американският дебют на Джошуа, по всяка вероятност в Лас Вегас. И след това, последен на опашката, идва и мачът с Пулев, който е задължителен претендент на титлата в IBF и такъв мач се очаква да се проведе в първите месеци на 2020 г.