ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Мениджърът на Кубрат Пулев Хаген Дьоринг заяви, че Владимир Кличко не иска двубой с непобедимия български боксьор, но няма как да избяга от такава среща. Преди срещата с Томи Томпсън, която бе спечелена от българина по точки, от двубой с него се отказаха редица именити боксьори и българинът не бе излизал на ринга 11 месеца.

"Не става въпрос за пари. "Зауерланд" е една от най-големите агенции и плащаме добре. Всички го знаят. Опираме единствено до страх от Кубрат. Надяваме се, че той ще бъде следващият опонент на Кличко или Поветкин. със сигурност ще предизвикаме победителя. Ясно е, че те няма да искат такъв Пулев като първи вариант за съперник, но той вече е номер 1 и няма да позволим някои от другите федерации да ни изместят. Искат или не, ще трябва да го приемат. Мач с Кличко или Поветкин може да се уговори за януари или февруари", коментира Дьоринг пред "тема Спорт".

След като Кубрат Пулев победи Томи Томпсън по точки, се превърна претендент номер 1 за мач с Владимир Кличко.

"Томпсън е опасен противник, който умее да се бие добре от близка дистанция. Доволен съм, че Кубрат спази указанията на щаба и пазеше дистанция, наложи своя стил и стигна до успех. Не забравяйте, че той не се е бил 11 месеца. Така, че нямаше нужда да се търси нокаут. Беше трудно да се разберем с IBF. Адамек, Фюри, Хей, Шагаев и Димитренко се отказаха от и не искат да работят с тази компания. Трудно беше да намерим съперник, защото всички се страхуват от Кобрата", допълни Дьоринг.