Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев проведе открита тренировка пред погледа на множество случайни минувачи и фенове на бокса. Това се случи точно до „Тауър Бридж“, като рингът за шоуто бе изнесен непосредствено до река Темза. Събитието бе организирано като част от промоцията на битката на Кобрата с Дерек Чисора.

Двамата се изправиха един срещу друг и напрежението бе сериозно, докато се гледаха страшно. Кобрата опита да провокира съперника като му махна шапката, но Дел Бой изненадващо не реагира.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Стана малко напрегнато, нали? Ако това бе преди 4 години, щях да избухна. Но аз искам да се бия в събота и вече съм платил достатъчно глоби на Британския борд за контрол на бокса. Така че си казах „Не, не избухвай“, обяви Чисора след събитието.

Британецът направи голямо шоу за феновете, като не пропусна да поиграе на музикални столове с някои от тях. Група запалянковци получиха възможност да спечелят билети за събитието в събота, а Чисора направи още една изненада за младата дама, която спечели играта на музикални столове. Дел Бой връчи на печелившата и пачка пари като я подкани да ги похарчи в Boohoo.com.

"Любовта, която получавам е невероятна. Благодаря на всички, че дойдоха в Лондон. Ще получите забавление от мен на ринга в събота", написа Чисора в Туитър след събитието.

Кубрат Пулев ще се изправи срещу британеца в събота вечер, 9 юли, в „О2 Арена“ в Лондон. Двамата ще оглавят галавечерта, кръстена от Еди Хърн – „Тотална касапница“. Кубрат дава реванш на Чисора, след като го победи по точки с 2:1 съдийски гласа в Хамбург през 2016 година.

Дерек Чисора е в серия от три поредни поражения – две от Джоузеф Паркър и едно от Олександър Усик.

Откритата тренировка е повече шоу за медии и публика, а двамата ще застанат лице в лице на ринга и битката ще се предава пряко по DAZN.