ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Европейският и интерконтинентален шампион по бокс при професионалистите Кубрат Пулев най-после подписа договор за мач. Седем месеца европейският шампион в тежка категория така и не успяваше да си намери съперник, но тази нощ промоутърите на българина Кале и Нисе Зауерланд са получили документ за уредена среща.

„Ъпдейт на финалната елиминация на Пулев: Работихме до късно и току що получихме подписан обратен договор. Най-сетне стана. Следващата седмица ще обявим кой е противникът”, написаха в своя „Туитър” промоутърите. Те не уточняват кой точно е съперникът на Кобрата, но се спрягат три имена, всичките на американци.

Някой измежду Брайънт Дженингс, Джонатън Бенкс или Тони Томпсън ще излезе на срещу непобедения българин.

Дженингс първоначално отказа мач с Кубрат, но от „Зауерланд” му предложиха 6-цифрена оферта. Това може да е обърнало везните. Именно той е най-високо в ранглистата на Международната боксова федерация.

Джонатън Бенкс е следващият в класацията. Той е под номер 4. 31-годишният боксьор има 29 победи (19 с нокаут), 2 загуби и 1 равен. Бенкс загуби последния си мач през юни от Сет Мичел и с удоволствие би приел подобна среща.

41-годишният ветеран Тони Томпсън – Тигъра е третият вариант. Той работи без мениджър и промоутър и е в страхотна форма, след като на два пъти нокаутира Дейвид Прайс през тази година.