Българският боксьор Кубрат Пулев може да се бие с Антъни Джошуа за световната титла във версия IBF едва през 2018 година. Най-рано това ще се случи през пролетта. Това разкри Еди Хърн – промоутърът на британския боец. Както е известно, Международната боксова федерация освободи Джошуа от задължителен мач с Кобрата преди реванша с Владимир Кличко

„В момента с Антъни единственото можем да направим е да планираме мача с Владимир Кличко. Бъдещето на Джошуа е ясно, що се отнася до предстоящите му два мача. Бъдещето засега е ясно – Владимир Кличко и после Пулев през пролетта на следващата година. За Джошуа е важно да има сигурен план и стабилност, защото боксът е спорт, в който нямаш право да бъркаш и аз съм му обещал, че това никога няма да се случи“, каза Хърн пред “Скай Спортс”.

Реваншът между Джошуа и Владимир Кличко трябва да се състои най-късно до 2 декември, след като британецът прати украинския си съперник в нокаут в 11-ия рунд по време на мача им на „Уембли“ на 29 април. Така Антъни Джошуа стана световен шампион във версиите IBF, WBA и IBO, записвайки 19-а победа в 19 мача за професионалния ринг.