Петдесет и първата гала вечер на елитната бойна верига MAX FIGHT се проведе този петък в Бедрум Бийч (Слънчев бряг). 

Организаторите за пореден път предложиха изключително атрактивни двубои, с участието на най елитните и титулувани български бойци и бойци от Молдова, Литва, Грузия, Франция. 

Изключително оспорвани, атрактивни и класни двубои в стиловете К-1, Макс 1,Бокс и Мма оставиха без дъх феновете и почитателите на МАХ FIGHT. Дебют на професионалният ринг в К1 направи боецът на ЦСКА Кикбокс и Муай Тай Клуб София Благовест Май, който се изправи срещу шампиона на Мах Fight в К1 в категория 75кг. Пламен Колев.
 
"Моят боец беше перфектно подготвен, както технически така и физически. Строго следваше тактическият план. Влезе в боя със самочувствие и спокойствие, през целия двубой пресираше, атакуваше противника си и водеше в резултата през цялото време. В средата на последния трети рунд след команда стоп, нашият боец получи тежък непозволен удар, след който двубоят беше прекратен и опонентът му дисквалифициран.

Изключително съм доволен от играта на моят боец и вярвам, че много скоро той ще спечели шампионският пояс в своята категория при професионалистите. Работим и знам че естественото продължение и надграждане на всеки непобедим шампион при аматьорите е израстването и доказването на професионалният ринг", заяви треньорът на Май - Станислав Бахчеванов.