Aлександър Александров – Памперса е носителят на Купа „Странджа” в 64-тото издание на турнира. Най-добрият български боксьор в категория до 52 кг. беше най-убедителен от всичките ни съотборници по пътя към златото и заслужено най-голямата награда отива при него. Александров до момента има 4 участия в този турнир и все още няма загуба в него.

„Щастлив съм и искам да благодаря на всички мои треньори, съотборници, на ръководството на федерацията и най-вече на семейството ми. За мен да съм носител на Купа „Странджа” е сбъдната мечта. Няма да крия, че много исках този трофей и има голяма стойност. Все пак това е най-авторитетното състезание в България и името ми влиза в историята. Тази купа ме задължава да бъда още по-добър в бъдеще и бъдете сигурни, че ще продължавам да излизам със същия хъс да защитавам Родината.

Искам, чрез медиите, да се включва в инициативата да помогнем на нашия колега Алексей Рибчев и неговото семейство, като колкото се може повече хора да дарят средства на детето му, което се нуждае от бъбречна трансплантация в Испания.

Ето и как може да помогнете:

Банкова сметка: BG56STSA93000016800937