Кубрат Пулев благодари за топлото посрещане на аерогара "София". В събота през нощта Кобрата победи Дерек Чисора в мач, който се проведе в Хамбург. Днес на българска земя Пулев показа шампионския си пояс на европейски първенец на своите привърженици.

"Не, не очаквах чак такова посрещане, но мога да кажа само: „Благодаря“. Това ми дава много сили и ме мотивира – за всичко това, което правя. Защото не е просто някаква игра, а бокс на много високо ниво. Аз съм силен физически, и психически, и духовно“, каза Пулев.

„Мога само да го попитам Чисора къде са всичките тези закани и глупости, които изговори? Включително и когато бяхме на ринга, за да се поздравим вече, неговият треньор ми каза, че щял да ме нокаутира. Боксът не е само на ринга, той е психическа война и преди това. Успях да запазя самообладание, доколкото успях. Здравословно никога не съм бил по-добре", коментира Кобрата.

"Радвам се, че успях да обединя хората. Това трябва да е и когато губим, независимо дали аз, дали във футбола. Пак не трябва да се губи надеждата и вярата“, каза Пулев.

„Мачът не е бил пред отлагане, но имах настинка преди мача. 3-4 дни преди срещата това действа много демотивиращо. Аз съм психически стабилен и силно вярващ, затова съм последният човек, който ще се предаде. Бях добре подготвен, но мога много повече“, каза още Кобрата.

"Мисля, че ще има мач в София, но е въпрос на договорка. Има време, ще си правя равносметка. Но когато победиш, това е най-голямата равносметка, означава, че всички тези усилия не са напразни“, коментира още Пулев.

 ВСИЧКО ЗА МАЧА КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА - ТУК !!!