Българският боксьор Кубрат Пулев анализира мача си с Джордж Ариас веднага, след като записа победа със съдийско решение. Той призна, че съперникът не е бил от неговата класа, но въпреки това е трябвало да внимава. Кобрата заяви, че до края на годината може да изиграе още един мач.

„Неудобен съперник. Боксьор, който върви само напред. Трябваше да внимавам постоянно, за да не допусна някакъв удар. Противникът не е напред в ранглистата, но мисля, че направих добро завръщане. Благодаря на всички българи, които ме подкрепиха, въпреки че загубих предишния си мач,“ заяви Пулев в ефира на „Нова Телевизия“.

„Имаше момент, в който Ариас беше разклатен, но той е доста опитен боксьор. Има два пъти повече мачове от мен при професионалистите и това му дава увереност. Според мен изиграх тактически добре мача. Това не е таванът ми, има какво още да се желае от мен, но победителите не ги съдят,“ добави Кобрата.

„Съперникът е мъжко момче. Смело влиза в боя. Не е от моята класа, но се представи достойно. Може да имам още един мач до края на годината, но първо трябва да анализираме този мач и грешките, които съм допуснал,“ коментира Кубрат Пулев.