Кубрат Пулев излезе на официалния кантар преди бойната галавечер на "Трилър" под наслов "Triad Combat" срещу съперника си - ММА легендата Франк Мир. Българинът закова стрелките на 115.6 килограма, което е със 7.2 кг повече от предишното му тегло в битката за трите световни титли на Антъни Джошуа. 

42-годишният Франк Мир бе по-тежък от Пулев, като отчете 122 кг.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

На кантара прехвърчаха искри. Двамата опряха главите си и се сбутаха, но без да се стигне до по-сериозно напрежение. Нахаканият американец oбаче направи грозно впечатление, след като се изгаври с Кобрата. Бившият шампион на UFC отказа да стисне ръката на българина, когато той му предложи това.

Чудо! Нов милион влиза в джоба на Кобрата само за 18 минути

Плътно до Кубрат на кантара беше брат му Тервел. 

Галата с участието на Кобрата е в неделя сутрин от 3:00 часа българско време. Главният мач е именно между българина и Франк Мир и се очаква да започне около 6 часа. Преди тях ще има още шест битки.

За първи път в кариерата си Пулев ще участва в битка, включваща правила и на бокса, и на ММА. Мачът ще е в 9 рунда по 2 минути. 

Легендарната група "Металика" ще подгрява мачовете, а след края им ще проведе и 75-минутен концерт на стадиона в Арлингтън, Тексас.