Шампионката на UFC в категория "сламка" Джуалиана Пеня нападна ММА легендата Ронда Раузи и заяви, че тя се е продала за пари в кеча и я е страх да се върне в клетката за нов двубой.

Ронда Роузи е член на Залата на славата на UFC и бе непобедена в първите си 12 ММА мача, но бе нокаутирана последователно от Холи Холм и Аманда Нунес и се оттегли.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Никой вече не говори за Ронда, нали? Беше страхотно как тя открехна вратата за всички нас. След това мачкаше противничките си в рамките на десет секунди и стана звезда - всичко това е страхотно, но след като на два пъти бе нокаутирана, така и не се върна. Колко пък да е добра?", сподели Пеня, която победи Нунес за колана в категория "сламка". 

"Накрая трябваше да отиде в кеча. Разбирам, че там печели милиони, и това е страхотно. Но знам, че дълбоко в себе си все още се ядосва, че се е отказала след две загуби с нокаут, че не се е върнала, за да изчисти името си. Истинският спорт е в UFC. Ако е готова да се върне, аз ще я посрещна с отворени обятия. В ММА средите всички ѝ се смеят. Смятат, че се е продала", добави шампионката, която очаква реванш срещу Нунес през юли или август.