Бронзовият медалист от олимпийските игри в Париж Хавиер Ибанес е на път да стане български зет. Боксьорът люби тайнствена нашенка.

Кубинецът предпочита да пази половинката си далеч от общественото внимание. За нея се знае изключително малко, като тя дори премахна профила си в инстаграм наскоро. Причината бе повишеното внимание на медиите и обществото към любимия й. 

За изгората на олимпийския футболист се знае само, че се казва Мелани и двамата с Ибанес са заедно от около две години. Освен това вече живеят заедно. Боксьорът и изгората му обичат да пътуват в свободното от тренировки и първенства време на Ибанес. Според близки до двойката влюбените вече градят планове да създадат семейство, твърди "България днес". 

Мелани вече познавала близките на Хавиер. Те бяха тук за операция на баща му, а след това двамата ходиха на гости до Куба. Там освен на семейството боксьорът е представил българката на много от роднините и приятелите си. Кубинецът все още се притеснява да говори на български, но разбира почти всичко.

"Обичам България", каза Ибанес след големия си успех в Париж.