Легендата Майк Тайсън беше в много добро настроение след демонстративния двубой с Рой Джоунс-младши, в който не беше отсъден победител

"Ще приема равенството. Мисля, че спечелих, но съм доволен и на равенство, защото феновете харесаха показаното, така че и аз съм щастлив. Рой, ти продължи да се биеш. Нацелих те с някои добри удари, а ти ги пое и продължи, уважавам това", обърна се Железнич към противника си. 

"Тренирах за 3-минутни рундове. Понякога тези две минути ми се струваха като три. Но просто се радвам, че преминах през това първо изпитание. Дали ще се бия отново? Да, абсолютно. И Рой ще е в бойната карта също", добави 54-годишният Майк Тайсън. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Щастлив съм, защото изкарах 8 рунда. Всички знаят, че мога да нокаутирам, но не всички знаеха дали мога да изкарам 8 или 10 рунда, така че съм много доволен. Нокаутите нищо не означават, важното е да може да изкараш до края на битката", продължи боксовата легенда. 

"Когато Рой ме удари, преминах към план "Б" и отвърнах", добави Тайсън и се обърна към противника: "Рой, трябва да го направим пак". 

"Но защо всички се притесняваха за неговото здраве? Аз не съм се боксирал от 15 години, а той само от две. Защо никой не се притесни за моя задник? Аз се притеснявах, не съм правил това 15 години. Не съм никакъв гигант, аз съм начинаещ в момента. Рой ме удари с добро ляво кроше и да, заболя ме", каза още Тайсън.