ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Антъни Джошуа постигна една от най-лесните си и категорични победи в професионалния бокс, надделявайки убедително срещу Франсис Нгану. Бившият световен шампион в тежката категория доминираше от началото на битката им в Рияд (Саудитска Арабия), като успя да прати ММА звездата в нокдаун още в първия рунд. Французинът с камерунски корени беше повален и във втория, отново се изправи, преди Ел Джей да го нокаутира.

За родения в Уотфорд 34-годишен боксьор това е победа №28 и 25-та с нокаут на професионалния ринг. Джошуа има 3 загуби до момента - една от Анди Руис в Ню Йорк (САЩ) през 2019 г. и две от Олександър Усик - в Лондон (2021 г.) и в Джеда (2022 г.).

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Поражението е второ за Нгану в професионалния бокс. Припомняме, че 37-годишният бивш шампион в тежка категория на UFC преклони глава пред Тайсън Фюри в дебюта му през октомври миналата година, също в Рияд. Тогава обаче французинът с камерунски корени се представи силно и според мнозина дори заслужаваше повече победата.

Убедителният успех тази нощ подхрани надеждите на Джошуа, че ще си върне поясите в тежката категория. Сега той трябва да изчака боя между Александър Усик и Тайсън Фюри през месец май. Междувременно светът тръпне в очакване на евентуален британски мегасблъсък на Джошуа с Циганския крал, който беше заел централно място до ринга в Рияд.

Сред официалните гости бяха и футболните легенди Жозе Моуриньо и Роналдо - Феномена. Принцът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман също изгледа на живо победата на Джошуа. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

 

 

Anthony Joshua With A NASTY KO Of Francis Ngannou

LIGHTS OUT. (via Mike Bohn)

Публикувахте от theScore в Петък, 8 март 2024 г.

 

 

 

JOSHUA KNOCKS OUT NGANNOU FOR THE FIRST TIME IN HIS COMBAT SPORTS CAREER (via DAZN)

Публикувахте от ESPN Ringside в Петък, 8 март 2024 г.