ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Германският в. „Билд“ хвърли голяма бомба за Кубрат Пулев преди предстоящия му мач срещу Махмуд Чар на 30 март в „Арена София“. 42-годишният българин и германският му съперник ще се бият за световната титла във версия WBA.

Най-тиражираният немски вестник обяви, че в лагера на Кобрата се завръща дългогодишният му треньор Ули Вегнер. Двамата работеха дълго време заедно. 81-годишният специалист, създал редица световни шампиони, за последно беше в щаба на Пулев за мача му срещу Антъни Джошуа през 2020 г.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Оттогава Кобрата разчита на американския треньор Ибн Кейсън, докато Вегнер наскоро претърпя сърдечна операция и се предполагаше, че повече никога няма да работи в бокса като треньор.

„Това е завръщането на годината! Вегнер ще се грижи за последната фаза на подготовката на Пулев и ще седи край ринга по време на битката срещу Чар“, пише „Билд“.

„Ще се грижа за Кубрат във фазата на стабилизиране десет дни преди двубоя. Това е много важен момент от подготовката. При всеки спортист е различен. Някои се нуждаят от още тренировки, други от време за регенериране на мускулите. Трябва много опит в този момент“, коментира самият Ули Вегнер пред германското издание.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!