ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Едва 1000 лева за победата над милиардерския син Рашид Беласа. Толковa e хонорарът, който Трайчо Георгиев, популярен и като Трайчо Боксьора от "Люлин", дочака за Коледа за успеха си на гала вечерта в Саудитска Арабия през август.

"Взех 1000 лева. Моят треньор (б.р. - Аспарух Георгиев) ми ги даде преди да му платят на него, защото се чувстваше неловко заради това, че ни прецакаха. Сега ще търси правилните хора, за да можем да си вземем парите", обясни Трайчо пред bTV.

За Георгиев обаче не парите, а семейството е най-важно на света. Навръх светлия празник той е с най-близките си в дома си - стая от 18 квадрата в столичния квартал "Люлин".

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Нa професионалния ринг Трайчо победи през август в Джеда син на милиардер в подгряващ мач преди супершоуто Джошуа - Усик, а преди седмица постигна зрелищен триумф в София над служителя на главна дирекция "Жандармения" към МВР Димитър Димитров.

Въпреки че мечтае за още големи боксови успехи, първата цел на пред ексцентричния боксьор от "Люлин" е добруването на чудесното му семейство. Той работи в строителството. Жена му също се труди, а двамата се грижат за двете си дъщерички.

Трайчо има вече следваща цел. Мечтае да предизвика на ринга легендата Серафим Тодоров.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК


* Трайчо Георгиев и треньорът му Аспарух Георгиев


* Трайчо Георгиев и треньорът му Аспарух Георгиев с Рашид Беласа (в средата).