ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Полската боксова общественост е сериозно притеснена от предстоящата битка между Кубрат Пулев и Анджей Вавжик. Двамата ще се бият на 2 декември в предградие на Чикаго.

„Убийство… Трябва някой да напише на комисията в Чикаго и да спре този мач, който е тотална лудост“, изригна в социалните мрежи промоутърът Мартин Миколайчак, цитиран от Спортната джунгла. Журналистът Чезари Коласа не беше толкова краен, но също изрази притеснение за своя сънародник.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Ужасен съм. Мачът може да приключи трагично“, написа в Туитър спортният репортер. Неговият колега Матеуш Хенцел от Спортове Факти допълни, че Кобрата е тотално различен калибър боксьор.

„Този мач няма как да бъде добър за Вавжик. Особено сега“, добави Хенцел. Притесненията на журналистите за Пулев – Вавжик идват от последната загуба на поляка. Той беше нокаутиран много тежко преди година от аутсайдера Михал Болоз и в продължение на няколко минути не можеше да се изправи на крака.

Вавжик е бивш претендент за световната титла и се би с Александър Поветкин преди време. Към момента полският здравеняк има респектиращ рекорд от 34 победи (20 с нокаут) и 2 поражения. Пулев е с 29 победи (14 с нокаут) и 2 загуби.