Непобедимият Дионтей Уайлдър коментира победата си с нокаут над Луис Ортис тази сутрин. Бронзовия бомбардировач определи и следващите цели в кариерата си, като първата от тях е мач срещу Тайсън Фюри. Преди година двамата се биха, но завършиха при равен резултат, а това позволи на Уайлдър да запази световната си титла във версия Световен боксов съвет (WBC).

"Следващият ми мач ще бъде реваншът с Тайсън Фюри. Разбрали сме се за февруари. След това искам обединяващ двубой за всички титли. Ще има само един шампион, едно име, едно лице на бокса. Тежката категория е прекалено тясна за толкова много шампиони, а и е объркващо за феновете“, обяви Уайлдър.

„Ортис е един от най-добрите боксьори в света и точно затова му дадох шанс да се изправи отново срещу мен. Призовавам и другите боксьори в дивизията да не го избягват, той е много интелигентен и опасен боец. И на мен не се отдава дължимото, но съм интелигентен боксьор и точно така проведох мача. През цялото време го дебнех и накрая намерих правилната дистанция, за да нанеса решителния удар", анализира Бронзовия бомбардир.