ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър говори след загубата от новозеландеца Джоузеф Паркър с единодушно решение в Рияд миналата вечер и даде надежди, че скоро ще се завърне на ринга. Така той не изключи възможността да се боксира с британеца Антъни Джошуа догодина. Очакванията бяха това да се случи в началото на март, но след шокиращото поражение в Саудитска Арабия се заговори, че 38-годишният американец може и да сложи край на кариерата си след три загуби в последните си четири мача на професионалния ринг.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Ще видим какво ще стане, може и да ми е останало малко гориво в резервоара, но свърших страхотна работа с управлението на парите си и инвестициите. Аз съм воин и скоро ще се завърна, но ако не го сторя, за мен беше удоволствие. Оценявам подкрепата и любовта, която хората ми дадоха през годините", сподели Уайлдър след загубата от новозеландеца.

Междувременно феновете забелязаха, че Уайлдър е използвал непозволени удари от ММА срещу Паркър в последния рунд на срещата. В един момент американецът нанесе няколко удара в тила на съперника по време на клинч, а те обикновено се използват в ММА и са позволени в бокса. Уайлдър беше предупреден от рефера за използването им, но точка не беше отнета на американеца, който бе жестоко критикуван от феновете в социалните мрежи след мача.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!