Боксьорът в тежка категория Дилиан Уайт е поредният, който се нареди на опашката за световната титла в категория IBF. Британецът се самопредложи за евентуален опонент на Кубрат Пулев, който е първи претендент за пояса, ако той бъде отнет на Анди Руис.

Както е известно, мексиканецът шокира Антъни Джошуа, вземайки всичките му отличия преди няколко дни, а след няколко месеца ще му се наложи да ги защитава срещу същия съперник. Когато това се случи, той може ще изпусне датата за защита на титлата в категория IBF, а това би я овакантило и съответно би предоставило възможност на Кобрата и следващия в ранкинга да спорят за нея.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Ако има реванш, IBF, може да отнеме титлата на Анди Руис. Ако я овакантят, с удоволствие ще я превърна в своя цел. Имат клауза за реванш, но IBF са много стриктни – така Антъни Джошуа стана шампион. Тайсън Фюри не направи задължителната си защита срещу Вячеслав Глазков. Чарлс Мартин би Глазков и Джошуа плати прекалено скъпо за бой с Мартин, защото знаеше, че лесно ще му вземе пояса. Ако отнемат титлата на Руис и ме изправят срещу Пулев за овакантената титла – ще го спукам от бой и ще я взема. Ще разбия Пулев на парченца", закани се Дилиън Уайт.