Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа направи шокиращо признание, че е готов да смени своята професия. По-рано този месец британецът си върна титлите във версии IBF, IBO, WBA, WBO след победа в реванш срещу Анди Руис в Саудитска Арабия.

„Да, определено бих сменил професията. Лесно е да кажеш, че не го можеш, но аз вярвам, че не трябва да си поставяш граници в живота. Ако се появи шанс, то тогава аз вярвам, че всеки трябва да се тества. Ако се появи шанс за ММА или за киното, то аз ще приема, защото живеем само веднъж. Да, определено бих обмислил предложение за боксова среща в Русия", сподели британецът в интервю за TMZ.

„Научих много и благодарение на тези уроци съм това, което съм днес. Добре беше, че победих Руис и доказах на себе си, че го мога. Винаги съм знаел, че ще го победя. Победата беше за моите фенове, които усетиха загубата. Уайлдър има последния пояс и за мен ще бъде перфектен опонент. Готов съм за всеки един от двамата с Фюри“, добави Джошуа, пренебрегвайки коментар за евентуална битка със задължителния претендент за пояса на IBF Кубрат Пулев.