Възпитаникът на известния треньор Станислав Бахчеванов - Антонио Бошнаков, спечели златен медал от международния турнир Top Ten Plovdiv Open. Домакините от Стар Тим и Бултрас се бяха погрижили за перфектната организация, която допринесе за една прекрасна надпревара, достойна за коледен завършек на отличната година за българския кикбокс.

Спортен клуб Бахчеванов Файт Академи се представи с един състезател Антонио Бошнаков (юноши младша възраст кат. 57 кг.), който завоюва шампионската титла в категорията си след перфектно представяне. Талантът на полуфинала победи с най-атрактивния нокаут на турнира, а на финала спечели по безапелационен начин с 3:0 съдийски гласа срещу изключително сериозен и рутиниран противник, с което показа, че е поредната изгряваща звезда в кикбокса. 

"Искам да поздравя и да изкажа благодарност към Българска Конфедерация Кикбокс и муай тай, Стар Тийм и СК Бултрас за брилянтната организация, която беше на световно ниво по всички изисквания и стандарти на WAKO", коментира треньорът на шампиона Станислав Бахчеванов.

"Огромни благодарности към съдийските бригади на ринг и татами за перфектната работа и отлични отсъждания, с които за пореден път допринесоха за поредния класен турнир, превърнал се в празник на кикбокса за всички състезатели, треньори и родители. Искам да поздравя  момчетата и ръководството на Делта Гард за обезпечаването на охраната, реда и спокойствието по време на турнира. Огромни благодарности към моя колега Илия Спасов за цялостния тренировъчен процес, който провеждаме заедно с всички наши възпитаници. Благодарност към  Константин Кърджалийски и неговият екип в Гоце Делчев, които следвайки моите тактически напътствия също помогнаха за подготовката на Антонио", каза Бахчеванов.

"Горд съм с представянето на моя възпитаник Антонио Бошнаков, който показа изключително израстване и с перфектната си игра и точно следване на моите наставления, заслужено победи по безапелационен начин в двата си двубоя. Те бяха срещу изключително сериозни и рутинирани противници. Антонио завоюва шампионската титла в най-тежкия стил в кикбокса K1 в категорията си. Гордея се с теб, момче", доволен е треньорът. 

 

Възпитаник на Станислав Бахчеванов Антонио Бошнаков победи след зрелищен нокаут

Публикувахте от Blitz Sport в Понеделник, 18 декември 2023 г.