Предстоящото завръщане на ринга на легендарния Майк Тайсън доведе до доста любопитна ситуация в лагера на съперника му Рой Джоунс-младши.

От щаба на боксьора обявиха, че са застраховали ушите на бившия световен шампион в четири категории заради мача срещу Ивендър Холифийлд преди 23 години, когато Динозавъра отхапа част от ухото на опонента си. Информацията беше разкрита от мениджъра на Рой Джоунс-младши - Жолт Барна.

"Трябва да имаме предвид и този възможен казус. Тайсън вече отхапа част от ухото на Ивендър Холифийлд през юни 1997 година", гласи съобщението на промоутърската компания на Барна. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Преди няколко дни Железния Майк съобщи, че ще нарани сериозно Джоунс, макар че това е срещу правилата на благотворителния мач. Тогава той каза, че няма как да се бие, ако не се опита да го нокаутира.

Междувременно стана ясно защо битката между Тайсън и Джоунс бе отложена от 12 септември за 28 ноември. Според изданията зад Океана двубоят набира слаба популярност сред феновете, независимо че на ринга се завръща един от най-великите боксьори в историята.

"Промяната на датата ще даде възможност на повече хора да станат свидетели на най-великото завръщане в историята на бокса", коментира 54-годишният Тайсън.