Тежки дни настанаха за Кристиано Роналдо. След като първо кацна в Бразилия с неотшумяла контузия, а след това неговата Португалия загуби с 0:4 от Германия дебютния си мач на Moндиал 2014, сега на звездата му се налага да търпи подигравки за реакцията си след едно от попаденията на "маншафта".

Със скоростта на светкавица в социалните мрежи се разпространява видео, което показва как Кристиано Роналдо плаче като малко дете. Преки свидетели стават няколко десетки хиляди "Арена Фонте Нова". Почти целият останал свят обаче се къса да споделя видеокадрите на отчаяние, личащо от лицето на страдащата португалската звезда.

Моментът на слабост веднага бе използван от критиците на Роналдо и те вкупом започнаха да го подиграват за емоционалния пристъп. Феновете на седмицата пък застанаха на страната на любимеца си. Повечето от тях твърдят, че сълзите не са от малодушие, а от яд, и издават безкрайната амбиция, с която Кристиано Роналдо иска да побеждава с екипа на Португалия, така както го прави с този на Реал (Мадрид). /БЛИЦ