Британските медии се подиграха с най-младия двукратен световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел от тима на Ред Бул, описвайки го като “ревльо”. Повод за това заглавие в “Мирър” бе оплакването на Фетел, че Люис Хамилтън му е попречил по време на Гран при на Германия.

Фетел влезе в конфронтация и с другия пилот на Макларън Люис Хамилтън, който по време на състезанието на “Хокенхайм” изоставаше с обиколка и въпреки това всячески се опитваше да забави пилота на Ред Бул. В този момент Фетел бе на второ място във временното класиране и се бореше с Фернандо Алонсо за първата позиция.

"Това не беше хубаво от страна на Люис. Не разбирам защо се състезаваше с нас. Ако искаше да кара бързо, трябваше да изчака и да намери свободно място по-назад. Беше глупаво, защото изоставаше с една обиколка", заяви Фетел след състезанието.

“Не ме интересува какво говори Фетел. Това показва колко е незрял. Не мисля, че съм взимал глупави решения по време на състезанието. Единственото, което трябваше да направя, е да не преча на съотборника ми Бътън. Никога не се предавам. Затова няма да се дърпам и да пускам всички да ме изпреварват, когато темпото ми е по-добро", пък бе коментарът на Хамилтън.

Освен всичко останало 25-годишният немски пилот бе наказан с 20 секунди за неправилно изпреварване на Дженсън Бътън от Макларън и въпреки че завърши втори в домашното Гран при на Германия, се озова на пета позиция в крайното класиране. По този начин Фетел загуби важни 8 точки в битката за световната титла при пилотите.