Строител от Кърджали позна рекордния коефициент 500 000 и срещу залог от 0.20 лв. за 12 поредни тегления спечели 100 000 лв. от играта Еврошанс.
Р.Ф. играе редовно и разказва как още първия път, когато пуснал фиш с 6 числа, познал всички до едно. Късметлията е опитал различни начини на залагане. Пробвал да пуска числата си само за едно теглене с по-голям залог, но с времето за себе си се убедил, че най-печелившият вариант е да играе за повече тегления.
В деня, когато спечелил 100-те хил. лв., Р. Ф. бил доста отчаян, „защото в момента работа за нас строителите все няма”, споделя той. Решил да опита късмета си с последните пари, с които разполагал и заложил на 11 числа. Пуснал талона си за 12 тегления и се прибрал вкъщи. Два часа по-късно проверил числата си по Шанс ТВ и не могъл да повярва на очите си...
„Няколко пъти броих и проверявах и накрая реших да се върна в пункта”. Още с влизането си подава талона за проверка. Първоначалното стъписване на всички в пункта е разбираемо, но след това настъпва еуфорията.
Днес дни след печалбата няма човек в Кърджали, който да не знае за късмета на съгражданина си.
Букмейкърите в пункта от търговски комплекс „Зорница” разказват как още на другия ден започнали да идват хора, които до момента не били играли и питали за числата на късметлията.

Кратко интервю с късметлията:
-Това ли е първата Ви печалба от Еврошанс?
- Не, още с първия си пуснат фиш спечелих – тогава познах 6 от 6 и спечелих 320 лв., иначе редовно печеля суми по 50-60 лв., а преди около два месеца познах 9 от 10 числа и спечелих 2000 лв.
-Как реагираха семейството и познатите Ви, щом им казахте за 100 – те хил. лв.?
-Всички се радват заедно с мен, но общо взето мина доста време преди да успея да ги убедя, че не се шегувам с тях. Най-трудно ми повярва съпругата ми, дори след като видя парите в банковата сметка пак не й се вярваше.
-Разкажете нещо за себе си...
- Аз съм строител, работя на различни обекти из цяла България. Семеен съм и имам син на 8 години. Работил съм и в чужбина във Франция и Германия. Там също съм играл подобни на Еврошанс игри, но печалбите ми са били до 200 €.
-За какво ще похарчите печалбата си, имате ли планове?
- Мечтая за собствено жилище, искам да подсигуря семейството си и да живеем по-спокойно, без да плащаме наем.
-И накрая какво бихте казали на всички, които си мечтаят за късмет като Вашия?
-То и аз не мога да разбера как така точно аз спечелих...Ще кажа само, че Господ е голям, толкова голям, че не можем да го проумеем. Той забавя, но не забравя, ако вярваме, късметът ще ни споходи...