Треньорът на Черно море Георги Иванов потвърди, че клубът е пред раздяла с халфа Уго Секо. "Моряците" водят преговори с португалски клуб и ако стигнат до консесус, играчът ще бъде трансфериран. Гонзо сподели, че очаква още двама играчи, които ще подсилят тима съвсем скоро.

„Уго Секо още не се е присъединил, водим преговори. Футболистът има лични причини да иска да остане в Португалия и да заиграе в местен отбор. Водим преговори с въпросния клуб. Много е вероятно Секо през новия сезон да не е в Черно море”, обяви Гонзо пред БНТ.

„При всички положения, ако Секо си тръгне, ще търсим играч на неговото място и е планирано още един българин да вземем. Така че, минимум още двама играчи ще ни трябват, за да можем да бъдем конкурентоспособни на отборите, които са около нас в първата шестица”.

„Подготовката тази година е по-къса и малко форсираме нещата, но отборите са добри, ще видим докъде сме. Резултатите не ме интересуват в тези контроли, важно е да изчистваме стила и да сме готови за първия мач с ЦСКА”, добави специалистът.  

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Зимна подготовка 2017