Треньорът на Черно море Георги Иванов не остана доволен от играта на тима си при загубата с 0:1 от Левски в първенството. Гонзо посочи първото полувреме като определящо за загубата и се оплака от липсата на контузени и наказани играчи.

"През първото полувреме влязохме тежко, не можахме да задържаме топката напред и това направи голям натиска върху отбраната ни. През второто полувреме нещата се смениха, ние имахме преимущество, но в крайна сметка загубихме. Съжаляваме всички за това, особено по начина, по който се разви двубоят. Агресията идва от хората в предни позиции, а другите да скъсяват дистанцията от останалите, но това не се получи. Така бяхме във всяка една ситуация догонващи, но в крайна сметка Левски е добър отбор с играчи, които предварително знаят какво искат да направят.

"Ще се опитаме до края, имаме контузени и наказани. Напуснаха ни много класни играчи, затова имаме затруднения в атака. В последните 30 метра на терена хората не могат да оправдаят очакванията. Не можем да пробиваме по фланговете и така става трудно за целия отбор.

За мен е важно нашият отбор да направи така, че да се класира за Лига Европа. До края ще се борим с Дунав и Локомотив Пловдив за четвъртата позиция", заяви Иванов пред DIEMA SPORT 2.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига