Треньорът на Черно море Илиан Илиев е убеден в достойното представяне на тима в предстоящите мачове от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева. "Моряците" гостуват на израелския отбор в Ловеч утре вечер от 20:00 часа. 

"Най-важното е, че след толкова години се връщаме в Европа и с нетърпение очакваме първия съдийски сигнал. Срещаме един много добър отбор, който е традиционен участник в европейските турнири. В силното първенство на Израел станаха трети, което говори, че имат качество и ние се уверихме в това, като ги гледахме. Ние също направихме добър сезон, напуснаха ни някои основни хора, но имаме момчета, които могат да влязат, за да се представим достойно. Бяхме по-свежи и игрово по-добре в двубоя срещу ЦСКА 1948. За съжаление, в други мачове победихме, но сега не успяхме. Европейските турнири са друго нещо. Това са два мача. Трябва да изиграем изключително внимателно двубоя и те го знаят, имаме доста опитни хора", сподели наставникът на Черно море.

"Дано да няма много вълнения и да сме по-спокойни. При някои момчета, които не са играли в евротурнирите, със сигурност има някаква тръпка. Дано всичко мине наред. Това, че няма да играем на техния стадион, където почти всеки мач се пълни, е предимство. Но пък така, като играем на този стадион (в Ловеч) я няма тази преса от страна на публиката. Така че, може да е предимство, може и да не е толкова", добави Илиан Илиев.