Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за предстоящия мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева, който ще се играе на 25 юли от 20,00 ч. на стадион „Градски“ в Ловеч. От избраниците на наставника на „моряците“ отпадна Уеслен Жуниор, който е с контузия.

В групата попадна Брено Тейшейра, който пропусна мача с ЦСКА 1948 на старта на шампионата в efbet Лига. В списъка е и последното ново попълнение на „моряците“ Асен Дончев.

Черно море пътува за Ловеч в сряда сутринта, а в 19 часа ще е официалната пресконференция на тима преди мача с Апоел. Тя ще е на стадиона, а на нея ще присъстват треньорът Илиан Илиев и капитанът Даниел Димов. В 19:30 часа пък ще се проведе последната тренировка на „моряците“. Медиите ще могат да присъстват на заниманието в първите 15 минути.

Групата на Черно море: Пламен Илиев, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Костадинов, Николай Златев, Андреас Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Начо, Велислав Василев, Дуду, Асен Дончев, Исмаил Иса, Брено Тейшейра

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025