Треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели след нулевото равенство с Левски на стадион "Тича" от 23-ия кръг на efbet Лига, че е доволен от резултата, но не и от играта на футболистите си.

"Равенството е закономерно предвид това, че влязохме лошо в мача. Левски вкара повече агресия и преса и се огънахме. Добре че след 25-ата минута се промениха нещата. Не съм доволен игрово от отбора. Борихме се, но като не ти тръгне добре мачът, за което аз имам вина. Може би през седмицата не съм бил убедителен, че Левски в каквото и да е състояние да е, понякога фланелката те дърпа напред. Не можем да говорим за подценяване. Видяхте, че имаше някои инфарктни ситуации", сподели Илиев след мача. 

"Като резултат сме доволни, но като игрово поведение, не. Как да гледам на ситуациите с Даниел Димов? Не е приятно - в такива ситуации трябва първо да мислиш. Особено опитни хора. В първата ситуация трябва да видим за какво са му дали картона, но в такива мачове трябва да играеш по-хитро, по-умно", добави наставникът на "моряците".

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството