Треньорът на Черно море Илиан Илиев избухна срещу ВАР след загубата с 1:2 от Локомотив София и заяви, че съдията на тази позиция Иво Андреев е бил сложен на двубоя с мисия. Националният селекционер потвърди и БЛИЦ за пристигането на бившия голмайстор на Лудогорец Клаудио Кешерю във Варна.

"Неприятна загуба. Стараехме се до последните 16 метра, но там нямаше кой да завърши. Имахме и първото полувреме ситуации, които не успяхме да довършим. Като притежание на топката, да скъсяваме дистанцията, да ги спираме да правят контраатаки, успяха няколко пъти за съжаление и загубихме. Физически не стояхме зле, но и паднахме в капана на това, което бяха замислили домакините", започна Илиев след мача. 

"И миналата и по-миналата година играха по този начин. Въпросът е, че сега успяха да си оползотворят контраатаките. Липсва ни човек, който да завършва атаките. Да се позиционира по-правилно", добави наставникът на "моряците".  

"Има вероятност да подпише с нас. Когато има нещо официално клубът ще го обяви. Щом е във Варна значи имаме афинитет към неговите качества. Всичко го познаваме, няма какво да говорим", каза Илиев за бившия голмайстор на Лудогорец Клаудиу Кешеру. 

"Аз по време на мача разбрах, че моят любимец Андреев е на ВАР и няма да ми е лесно. На Мазир Сула не оспорваме, че е червен картон, но в  други мачове такива ситуации не се виждат. Бях сигурен, че Андреев ще я види. За мен при втория гол има фал срещу Дуду. Аз съм казал моето мнение за Андреев и съм учуден, че от съдийската комисия пак ми го слагат. Значи е сложен с мисия. Очакваме да се развива футболът ни - трудна  работа", завърши Илиан Илиев.