Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви след нулевото равенство срещу Левски, че в мача е имало малко футбол и е доволен единствено, че отборът му не е загубил.

„Единствено може да сме доволни, че не загубихме мача. Малко футбол като цяло. Зарядът беше повече. Не се игра много футбол. Имаше повече изритани топки. Ние не сме силни в това нещо и си пролича в мача. Играеш според това, което противникът ти предложи. При нас преди мача имаше напрежение. Надявах се да се отърсим след победата срещу Локомотив. Няма някой, който да не се стара. Трябваше да играем под преса. Взимахме прибързани решения в атака. Не оправдахме очакванията от футболно естество. В същото време футболистите дадоха максимума“, заяви Илиан Илиев след срещата.

„Добре е да не губиш. Така се е получил резултата и трябва да го приемем. Имаме слабости и липса в атака. Трябва време за адаптация на някои от новите футболисти. Позитивното е, че влизат млади футболисти. За мен съдията се справи с мача“, каза още наставникът на "моряците".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига