Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от победата на своя тим срещу Пирин с 1:0 в шестия кръг на efbet Лига, но не и от играта на "моряците". Той коментира и потенциален трансфер на Евгений Сердюк.

"Имаме обеца на ухото от такива мачове, в които повеждаме и ги изпускаме. Имахме ситуации, в които трябваше да затворим или успокоим мача, по стар наш обичай не успяхме. По статистика нямахме победа срещу Пирин у дома в каквато и формация да идват. Искаме да пресираме високо. Залагаме на горе-долу едни и същи хора. Може би няма да можем да ползваме Сула в скоро време", заяви Илиан Илиев след мача.

"Очакванията ни изиграват лоша шега, прибързваме на моменти. Като желание да, но с потенциала, с който разполагаме, трябва да играем по-добре. Идеята ни е да играем, после чакаме резултат. Постигнахме резултат без да играем много. Това значи, че сме зрели. Добре е да трупаме точки. Имаше моменти, в които Пирин контролираше играта на нашия терен, което не е обичайно. Не искаме да продаваме Сердюк, със сигурност иска да се развива, но няма нищо конкретно и останалото са спекулации“, добави наставникът на "моряците".