ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Алфредо Торес и Гери Дончева Янков в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ

Треньорът на Черно море Илиан Илиев реагира емоционално на загубата на своя тим с 2:3  при гостуването на Лудогорец в Разград в двубой от Efbet лига.

Специалистът каза, че главният съдия Георги Гинчев е повлиял сериозно на развоя на срещата с отсъжданията си през второто полувреме.

"Съжалявам много. Футболистите дадоха максимума си, имахме и контузени. Вложиха се максимално. Второто полувреме е олицетворение на българския футбол в последните години. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Пълна излагация от съдията. Второто полувреме нямаше фаулове за нас, дузпи и втория жълт. Ако това е нарушение… Целият български футбол в едно полувреме“.

„Второто полувреме три наши фаула в атака не бяха свирени в първите 15 минути. Лудогорец не е случаен отбор и има добри футболисти. За футбол няма да коментирам изобщо. 

Повече такива момчета като този главен съдия.. Тези съдии са сложени само да слугуват. Първото полувреме се играеше футбол. Второто полувреме всичко отиде…

Знаехме, че ще бъде така, защото ако Лудогорец не вземе днешния мач, всичко отиваше към ЦСКА при евентуална тяхна победа. За футбол няма какво да говоря. Нищо ново за нашата действителност в последните години“, заяви Илиев.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК