Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след нулевото равенство в Коматево срещу Ботев (Пловдив). Бившият национал изрази мнение, че трябва да се допусне 30% публика по родните стадиони.

"Изпуснахме шанса да победим. Бяхме подготвени за постройката на домакините, противодействахме им, но в завършващата фаза ни липсваше агресивност и самочувствие. Имахме много влизания в пеналта, разхождахме се там, но не потърсихме топката, а трябваше. Знаехме как да противодействаме, но нямахме агресивност и самочувствие в завършващата фаза.

Видяхте, че Курьор имаше две-три ситуации, Аргилашки изкара една топка. Матиас си им нюх към гола, това се вижда, а с другите трябва да работим повече. Трябва да търсим вкарването на топката във вратата, което малко ни убягва. Физически вече сме добре, нямаме проблеми с това. Почнахме с четири гостувания от шест мача. После ще се обърне и ще сме домакини четири пъти, нашата публика помага доста, при закрити врати е трудно", каза треньорът на Черно море.

"Вирусът е опасен, ние в Черно море го минахме почти всички, но мисля, че трябва да има публика 30%. Ако някоя агитка не спазва мерките, да ги накажат, но виждате, че сега има публика на тенис турнира при закрито. За мен при това време трябва да има публика, същото важи и за кината - 30%. Все пак футболът е на открито", добави Илиан Илиев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството