Треньорът на Черно море Илиан Илиев беше много доволен след победата с 2:0 над Спартак в дербито на Варна от деветия кръг в efbet Лига. 

„Стана един празник за Варна. Надявам се да няма проблеми след мача. Поздравявам футболистите, защото бяха почти перфектни, това рядко го казвам. Имаме резерви към нападението, но като защита, желание и агресия се справихме страхотно. Постигнахме важен успех, не толкова като точки, а към самочувствие“, започна Илиан Илиев.

"Играхме, направихме това, което исках да видя в дефанзивен план. Влязохме спокойни. Когато започнеш с нерви - изравняваш силите срещу отбор, който не е на твоето ниво“, отбеляза треньорът на победителите.

„Случи се това, което искахме - ранен гол и да контролираме мача. Имахме ситуации да направим по-голям резултата. Имаме минуси, които трябва да подобрим за следващия мач“, продължи спецът. 

„В следващия мач трябва да подходим отговорно, защото ЦСКА има качествени играчи. Надявам се с нашите фенове да направим един футболен празник и да потърсим победата“, завърши Илиан Илиев.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт