Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен след победата с 3:1 над Левски на стадион „Тича“ във Варна в мач от 29-ия кръг в efbet Лига.

„Искам да честитя на футболистите и на хората, които подкрепиха отбора. Тази победа е за нашия шофьор Неделчо, който има здравословни проблеми и се надяваме скоро пак да е с нас“, започна Илиан Илиев.

„Колкото и да се критикува Левски, отборът има добри футболисти, които могат винаги да ти създадат проблеми. Трябваше да изиграем умно мача и да мислим на терена, както и да им използваме проблемите в защитата. Успяхме и отбелязахме три гола. С тази победа ще имаме три домакинства, възстановяваме се и мислим за следващия мач“, добави наставникът на "моряците".

„По време на мача всичко ти минава през главата. Радвам се, че след изравняването, което допуснахме на старта на второто полувреме, потърсихме втори гол. Изиграхме мача, както го бяхме планирали, включително и смените, което показва, че имаме зрялост в отбора. Всички осъзнаха идеята ми за мача. Важни са трите домакинства за нас. От там нататък излизаме за победа в Благоевград срещу един отбор, който израства много. Втори или трети да сме – няма значение. Спечелихме много важен мач. Успяхме да държим горе-долу ниво през сезона. Имаме 4 загуби, при които се чувства недоволство у футболисти и фенове, което показва, че сме изградили манталитет. Работим, за да радваме хората“, завърши Илиев.