Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов бе много щастлив след победата с 3:2 над Спартак в дербито на Варна. Опитният играч отбеляза първото попадение в срещата на "Тича". 

Панайотов каза, че "моряците" ще направят всичко възможно да стигнат Европа. 

“За нас беше важно да покажем колектива ни. Мисля, че категорично надиграхме Спартак, имахме около десет минути липса на концентрация. Огромна емоция, щастлив съм, че участвах в дерби на Варна. Радвам се, че доставихме положителни емоции на феновете", каза Панайотов, който беше избран за Играч на мача.

"Исках да вкарам гол, за да покажа уважението си на хората, които ме приеха в Черно море. Тук съм вече пета година. Ние се трудим във всеки един мач да спечелим трите точки, пък каквото стане. Знаем сега какво ни очаква в Разград. Ние нямаме страх от никого. Отиваме да играем футбол, пък ако успеем да отстраним Лудогорец, ще е един голям плюс”, добави Панайотов.

Реваншът от полуфиналите за Купата на България между Черно море и Лудогорец е в четвъртък от 19:00 часа. Отборът на Илиан Илиев загуби първата среща на "Тича" с 1:2.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023