Голям скандал е избухнал след снощния мач между Черно море и Славия (0:0). За него алармира Венцеслав Стефанов пред колегите от „Гонг“. Босът на "белите" разкри, че неговият отбор е бил обсаден в съблекалнята и не е успял да си тръгне от стадиона два часа след срещата. Той добави още, че един от шефовете на Черно море - Ерджан, е ударил Емил Виячки от Славия.

"Снощи след мача с Черно море е било нещо страшно. Не мога да проумея как е възможно да се случват подобни неща в елита на българския футбол. Нашият отбор е бил обсаден от множество хора и не е успял да напусне съблекалнята почти два часа. Представяте ли си как са се чувствали момчетата? Това е недопустимо! Загорчич бе ударен с бутилка в главата. Един от ръководителите на домакините - Ерджан, пък е ударил Виячки. Не знам този човек какъв е? В крайна сметка това е само футбол. Има бойни спортове, ако има желание, нека се пробва там“, обясни Стефанов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Черно море нали са силни в детектора на лъжата. Нека подложат Ерджан на полиграф и да видим какво ще излезе. Ще каже ли истината, че е нахлул и е ударил наш футболист? Такива хора нямат никакво място във футбола. Трябва незабавно да бъдат извадени до живот. Сигурен съм, че са изтрили записите от камерите. Снощи звънях на Борислав Михайлов, за да го попитам как е възможно да се случват подобни ексцесии. Обадих се и на длъжностните лица на срещата. Казаха, че не са видели да бият Виячки, но са чули какво се е случило. Надявам се да опишат всичко в доклада си“, допълни босът на „белите“.

„Всичко това се е станало заради Илиан Илиев, който след всеки мач говори глупости и нагнетява напрежението. Мисля си, че във Варна или полицията не са си свършили работата, или умишлено са оставили всички тези хора свободно да влизат в съблекалнята на Славия. Затова вътрешният министър трябва да бъде запознат с този случай. Нужно да се вземат мерки, тъй като тази вандалщина не бива да продължава", завърши Венцеслав Стефанов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020