Треньорът на Черно море Емануел Луканов обяви, че победното попадение на Левски в днешния мач между двата отбора е паднал след несъществуващ корнер. "Загубихме с един корнер, който дори не беше корнер. Той реши мача. Направиха ни някакъв заслон и ни вкараха. Изтървахме дузпата, после следващата атака не беше корнер, но съдията го отсъди и ни вкараха. Иначе имаше много добри моменти. Поздравямвам момчетата. Не взехме нищо, но пътят е този. С тази игра ще успеем в предстоящите мачове”, каза новият треньор на "моряците". 

За пропуснатата от Георги Илиев дузпа, Луканов обясни: "Такова решение е взел, трябва да се уважава. Вратарят не мърда. Пак ви казвам - корнерът, който беше отсъден, нямаше корнер." 

"Левски нямаше числено преимущество нито в центъра, нито в атака. Имаха удари, но това е нормално. Все пак играем на “Герена”. Не обвинявам съдиите. Те се справиха добре. Просто човешка грешка. Има някаква горчивина от този мач, но на почивката ще размислим и ще се подготвим. Ако ви кажа за проблемите преди срещата, ще трябва да говоря половин час. За този мач имахме доста здравословни проблеми”, продължи Луканов. 

“Имам уверението, че до Нова година ще се случват нещата. Това е засега. Мисля тренировка за тренировка”, отговори Луканов на въпрос за бъдещето си.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма