Старши треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков бе доволен от играта на своя тим, въпреки че бе допусната загуба с 0:2 при визитата на ЦСКА на стадион „Българска армия” в среща от efbet Лига.

„Не виждам кой знае каква разлика между двата отбора. Водеше се една битка в центъра. На фона на 90-те минути, ние се опитахме да играем футбол докато те я ритаха напред, където играха за първа и втора топка. Има нещо, което трябва да коригираме. Лошото е, че ни вкараха два гола, които не бяха отиграни. При първия се получи рикошет, при втория гол нямахме късмет. Разликата беше индивидуалната класа в някои футболисти. Али Соу показа, че в такива ситуации може да реагира”, сподели Балъков след мача.

„Не търсим вината в други. Винаги търсим вината в себе си. Михаел Орачев, който влезе в края, нямаше ритъм, не е играл отдавна, но се справи добре. Имаме футболисти, които ни липсваха. В тази пандемия трябва да играем с това, което имаме. Резервите ни днес бяха на 1-2 дни тренировка. Надявам се и другите момчета да се оправят. Колкото по бързо, толкова по добре. Георги Русев получи удар в глезена, там където беше предишната му контузия. Всички работят много здраво с него. Ако не за мача с Берое, то поне за последния мач се надявам, че ще бъде готов”, завърши наставникът.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството