Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори след поражението с 1:3 от Етър. Героят от САЩ'94 отчете, че "червените" имат проблем при гостуванията си.

"По футболни причини загубихме. Казахме на футболистите в последните няколко дни, че това ще бъде най-тежкият мач и че трябва да влезем по-мотивирани от мачовете с Левски и Ботев (Пловдив). Това не се получи, видя се още при първото единоборство. После се стабилизирахме. Може би и 120-те минути в Пловдив за Купата повлияха на някои, играта ни беше на фази", каза Балъков.

"Бяхме проучили добре Етър, знаем как играят, но отборът не успя да се ориентира добре. Понякога може да се каже, че това е грешка на младостта. Една идея Етър желаеше повече победата. При нас двама-трима не участваха в играта така, както на нас ни се иска. А на терена е битка, няма как да спечелиш без нея", продължи мениджърът на "червените".

"Имаме някакъв проблем навън, който трябва да анализираме и коригираме. Сега е по-различно от първия полусезон - където и да отидеш, всеки мисли за точките. Трябва да сме по-агресивни, по-концентрирани. Даже и късметът отива на страната на противника", добави още Бала.