Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори преди мача с Лудогорец. Бала е на мнение, че "червените" ще могат да си сверят часовника срещу шампионите. Двубоят от 12-ия кръг на efbet Лига е в неделя от 17:30 часа на "Васил Левски".

"Такива мачове се чакат с нетърпение и наслада. Няма какво да губиш. Излизаме, за да покажем лицето, което показахме в последните мачове. В този мач освен да сверим часовника, друго не може да стане. Да направим един добър мач, а какво ще се случи накрая, ще видим. Целите остават такива, каквито сме заявили от самото начало", коментира Балъков на пресконференцията си днес.

"За съжаление ситуацията с пандемията е тревожна. Никой не е застрахован. Някои отбори като Царско село, например, за втори път минават през това. Дори и без публика трябва да продължим. Това е нашата професия. Ще бъде доста лошо, ако има пак някакво прекъсване на първенството. Няма отбори, които искат да си го изкрат на някого. Срещу Лудогорец винаги трябва да си на 100%, ако искаш да имаш шансове", каза Балъков.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството